Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plataneros Endemoniados Diablos Superiores
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Avilés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Aparicio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico verovert de bal door een tackle van achteren. Chico passt de bal zonder na te denken. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Colón met een sublieme pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Chico rent richting de bal. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chico de bal. Chico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Endemoniados - Diablos Superiores 0:1

16e minuut.
González speelt de bal door. Frías rent richting de bal. Aparicio is nu in balbezit. Frías onderschept slim de pass. Frías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales passt de bal in één keer door. Adán met een sublieme pass. Frías rent richting de bal. Frías schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Casasnovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas speelt de bal door. Frías rent richting de bal. Frías haalt uit met een fantastische trap. Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Endemoniados - Diablos Superiores 0:2

37e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales met een sublieme pass. Frías rent richting de bal. Chico is nu in balbezit. Chico schiet op doel. Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez rent richting de bal. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Endemoniados 57%, Diablos Superiores 43%.
Plataneros Endemoniados - Diablos Superiores 0:2

51e minuut.
Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González rent richting de bal. González passt de bal zonder na te denken. Chico rent richting de bal. Chico geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Endemoniados - Diablos Superiores 0:3

72e minuut.
Chico kopt de bal weg. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Durán de bal. Durán schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Endemoniados 56%, Diablos Superiores 44%.
Plataneros Endemoniados - Diablos Superiores 0:3