Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos del Licey CA Deslumbrantes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel passt de bal zonder na te denken. Cordero rent richting de bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Díaz speelt de bal door. Abel rent richting de bal. Esquivel is nu in balbezit. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Otero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Rosa komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Casasnovas passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez met een sublieme pass. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - CA Deslumbrantes 1:0

9e minuut.
Casasnovas geeft de bal voor. Moya kopt de bal weg. Daar is Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Daar is Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benito passt de bal zonder na te denken. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Mesa kan de bal niet met de borst controleren. Cordero rent richting de bal. Mesa onderschept slim de pass. Mesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara met een sublieme pass. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos del Licey - CA Deslumbrantes 1:1

28e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. De la Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campuzano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casasnovas kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Cordero met een harde bal richting middenveld. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meléndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Abel is nu in balbezit. Abel schiet op doel. Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - CA Deslumbrantes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 49%, CA Deslumbrantes 51%.
Rudos del Licey - CA Deslumbrantes 2:1

57e minuut.
Benito geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casasnovas met een snelle inworp. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Cepeda rent richting de bal. Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz met een sublieme pass. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 45%, CA Deslumbrantes 55%.
Rudos del Licey - CA Deslumbrantes 2:1