Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas del Licey Patos Primorosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Castro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baez rent richting de bal. Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mella de bal. Bonilla is nu in balbezit. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Castro onderschept slim de pass. Castro speelt de bal door. Klungelig pakt Galán de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - Patos Primorosos 1:0

23e minuut.
Cintron is nu in balbezit. Cintron met een sublieme pass. Mendizábal rent richting de bal. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. Trujillo bokst de bal weg.

26e minuut.
Muñiz speelt de bal door. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domínguez. Domínguez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cintron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonilla de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domínguez. Domínguez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 42%, Patos Primorosos 58%.
Estrellas del Licey - Patos Primorosos 1:0

59e minuut.
Paniagua heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal met de wreef. Baez heeft problemen om de bal te vangen. Baez draait met de bal, schiet en ... Muñiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 48%, Patos Primorosos 52%.
Estrellas del Licey - Patos Primorosos 1:0