Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Barcelona24 Estrellas del Licey
343 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Cortés met een sublieme pass. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán draait met de bal, schiet en ... Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona24 - Estrellas del Licey 0:1

16e minuut.
Beauchamp passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paniagua. Paniagua krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Paniagua is nu in balbezit. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Barcelona24 - Estrellas del Licey 1:1

28e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista passt de bal in één keer door. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona24 49%, Estrellas del Licey 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Barcelona24 - Estrellas del Licey 1:1

60e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Bonilla is nu in balbezit. Dávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dávila krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mella is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila speelt de bal door. Cortés rent richting de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro passt de bal in één keer door. Cortés is nu in balbezit. Cortés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Paniagua kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona24 40%, Estrellas del Licey 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Barcelona24 - Estrellas del Licey 1:1