Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feroces Cibaeños Patos Primorosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Campuzano geeft een lange en hoge pass. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres onderschept slim de pass. Compres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Alburquerque de bal. Pacheco met een sublieme pass. Baez is nu in balbezit. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Garrido bokst de bal weg. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Cibaeños - Patos Primorosos 0:1

30e minuut.
Bueno kopt de bal weg. Compres is nu in balbezit. Aquino is nu in balbezit. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Cibaeños 45%, Patos Primorosos 55%.
Feroces Cibaeños - Patos Primorosos 0:1

63e minuut.
Cintron rent richting de bal. Cintron passt de bal met de wreef. Baez is nu in balbezit. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano speelt de bal door. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo speelt de bal door. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Cibaeños - Patos Primorosos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Cibaeños 61%, Patos Primorosos 39%.
Feroces Cibaeños - Patos Primorosos 0:2