Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas del Licey Rudos del Licey
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Díaz rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla geeft de bal voor. Guaba geeft een hoge lob. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Abel is nu in balbezit. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - Rudos del Licey 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casasnovas met een sublieme pass. Daar is Abel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - Rudos del Licey 0:2

23e minuut.
Castro rent richting de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Daar is Paniagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paniagua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Paniagua passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... Galán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Casasnovas controleert de bal met de borst. Galán rent richting de bal. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 39%, Rudos del Licey 61%.
Estrellas del Licey - Rudos del Licey 0:2

49e minuut.
Díaz rent richting de bal. Abel is nu in balbezit. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft de bal voor. Perelló rent richting de bal. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - Rudos del Licey 0:3

66e minuut.
Díaz passt de bal met de wreef. Perelló rent richting de bal. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel haalt uit met een fantastische trap. Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - Rudos del Licey 0:4

73e minuut.
Abel met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Castro geeft de bal voor. Pérez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Pérez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 46%, Rudos del Licey 54%.
Estrellas del Licey - Rudos del Licey 0:4