Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Caribeños Estrellas del Licey
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


28e minuut.
Muñiz is nu in balbezit. Muñiz passt de bal zonder na te denken. Díez rent richting de bal. Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Galán is nu in balbezit. Muñiz is nu in balbezit. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Caribeños - Estrellas del Licey 0:1

37e minuut.
Castro met een sublieme pass. Galán rent richting de bal. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua rent richting de bal. Paniagua haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Caribeños 58%, Estrellas del Licey 42%.
CA Caribeños - Estrellas del Licey 0:1

56e minuut.
Paniagua probeert de bal met de borst te controleren. Acevedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paniagua. Paniagua krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bueno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bueno geeft een lange en hoge pass. Campillo controleert de bal met de borst. Durán is nu in balbezit. Durán schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán is nu in balbezit. Paniagua rent richting de bal. Paniagua draait met de bal, schiet en ... Henríquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Caribeños 50%, Estrellas del Licey 50%.
CA Caribeños - Estrellas del Licey 0:1