Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santo Domingo FC Patos Primorosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Armenteros de bal. Agustín onderschept slim de pass. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal zonder na te denken. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez haalt uit met een fantastische trap. Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Prieto trapt de bal weg van het doel. Figueroa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Antón de bal onder controle te krijgen. Baez rent richting de bal. Baez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco speelt de bal door. Baez is nu in balbezit. Baez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal met de wreef. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez draait met de bal, schiet en ... Antón probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mendizábal geeft de bal voor. Inworp. Aguilar met de inworp. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo met een snelle inworp. Contreras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santo Domingo FC 54%, Patos Primorosos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santo Domingo FC - Patos Primorosos 0:0

51e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal begaat een overtreding. Aguilar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendizábal met een sublieme pass. Armenteros met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Lugo met een sublieme pass. Baez rent richting de bal. Baez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lugo met een sublieme pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft de bal voor. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prieto speelt de bal door. Agustín rent richting de bal. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín draait met de bal, schiet en ... Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santo Domingo FC 41%, Patos Primorosos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santo Domingo FC - Patos Primorosos 0:0