Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas del Licey FC Superiores
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Padilla rent richting de bal. Bonilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Prieto met een snel genomen vrije trap. Daar is Perelló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bello rent richting de bal. Bello draait met de bal, schiet en ... Muñiz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - FC Superiores 0:1

6e minuut.
Galán is nu in balbezit. Padilla rent richting de bal. Galán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galán krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Perelló geeft een hoge lob. Aragón is nu in balbezit. Aguilera begaat een overtreding. Aguilera krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Alegría rent richting de bal. Alegría met een sublieme pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel. Muñiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prieto krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Frías de bal. Frías probeert naar een medespeler te passen. Prieto speelt de bal door. Bermúdez geeft de bal voor. Bello maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías passt de bal met de wreef. Bello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padilla is nu in balbezit. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bello bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - FC Superiores 0:2

27e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermúdez. Pérez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguilera probeert de bal met de borst te controleren. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 59%, FC Superiores 41%.
Estrellas del Licey - FC Superiores 0:2

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muñiz trapt de bal weg van het doel. Estévez kopt de bal weg. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap. Muñiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Frías geeft een lange en hoge pass. Alegría kopt de bal weg. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilera krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 63%, FC Superiores 37%.
Estrellas del Licey - FC Superiores 0:2