Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burlington Kickers Famosos Linieros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Arias is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada geeft een hoge lob. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Padilla geeft een hoge lob. Brugal kopt de bal weg. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Valenzuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Arias rent richting de bal. Bonilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonilla krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andujar is nu in balbezit. Andujar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burlington Kickers 60%, Famosos Linieros 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burlington Kickers - Famosos Linieros 0:0

47e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Cepeda rent richting de bal. Andujar verovert de bal door een tackle van achteren. Andujar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Estrada met een snelle inworp. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Brugal is nu in balbezit. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baquero geeft de bal voor. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno geeft een lange en hoge pass. Bello kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burlington Kickers 38%, Famosos Linieros 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burlington Kickers - Famosos Linieros 0:0