Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famosos Linieros Aguilas Desbocados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Avilés probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andujar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conde krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Peláez met een harde bal richting middenveld. Díez kopt de bal weg. Peña probeert de bal aan de voet te houden. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal met de wreef. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Linieros 41%, Aguilas Desbocados 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Famosos Linieros - Aguilas Desbocados 0:0

55e minuut.
Díez rent richting de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla is nu in balbezit. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... Paal! Valenzuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Baquero geeft een hoge lob. Aguayo is nu in balbezit. Met opzet legt Lorenzo zijn tegenspeler op de grond. Lorenzo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal in één keer door. Aguayo rent richting de bal. Aguayo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

77e minuut.
Peláez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla met de inworp. Andujar bereikt de bal nog maar net als eerste. Andujar haalt uit met een fantastische trap. Guaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Avilés geeft een hoge lob. Aquino controleert de bal met de borst. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Campuzano geeft een lange en hoge pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña begaat een overtreding. Peña krijgt een gele kaart. Díaz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Díaz kan niet meer verder spelen. Alegría komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Linieros 43%, Aguilas Desbocados 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Famosos Linieros - Aguilas Desbocados 0:0