Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Calientes Patos Gigantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morales de bal. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio met een sublieme pass. León is nu in balbezit. León schiet op doel. Bonilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Patos Gigantes 0:1

17e minuut.
Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara geeft de bal voor. Muñiz kopt de bal weg. León rent richting de bal. León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Patos Gigantes 0:2

38e minuut.
Inworp. Carrasco met de inworp. Perales is nu in balbezit. Perales geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sanchez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonilla speelt de bal door. Meléndez kopt de bal weg. González met een sublieme pass. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Patos Gigantes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 52%, Patos Gigantes 48%.
Bravos Calientes - Patos Gigantes 0:3

50e minuut.
Flores met een sublieme pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal met de wreef. Meléndez rent richting de bal. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasco. Carrasco krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Meléndez raakt geblesseerd tijdens het duel. Garrido zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Muñiz is nu in balbezit. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 45%, Patos Gigantes 55%.
Bravos Calientes - Patos Gigantes 0:3