Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Furibundos Pejes Primorosos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Cintron speelt de bal door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre passt de bal in één keer door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Campillo kopt de bal weg. Mendizábal heeft problemen om de bal te vangen. Cintron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cintron krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal in één keer door. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Arvelo trapt de bal weg van het doel. Mendizábal is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Furibundos - Pejes Primorosos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Furibundos 51%, Pejes Primorosos 49%.
Aguilas Furibundos - Pejes Primorosos 1:0

55e minuut.
Frías kopt de bal weg. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal geeft een lange en hoge pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alemán kopt de bal weg. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mendizábal kopt de bal weg. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Baez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
León raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Furibundos 47%, Pejes Primorosos 53%.
Aguilas Furibundos - Pejes Primorosos 1:0