Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Desbocados Burlington Kickers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Díez kopt de bal weg. Ledesma is nu in balbezit. Pérez is nu in balbezit. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft de bal voor. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Guaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Burlington Kickers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Desbocados 62%, Burlington Kickers 38%.
Aguilas Desbocados - Burlington Kickers 0:1

50e minuut.
Campuzano geeft een hoge lob. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez draait met de bal, schiet en ... Azcona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguilas Desbocados - Burlington Kickers 1:1

57e minuut.
Campuzano geeft een hoge lob. Cepeda kopt de bal weg. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Díez speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Arias is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Burlington Kickers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Desbocados 48%, Burlington Kickers 52%.
Aguilas Desbocados - Burlington Kickers 2:1