Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Gigantes Estrellas Sureños
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso passt de bal met de wreef. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Alburquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso speelt de bal door. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Colón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz geeft een hoge lob. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alvarado trapt de bal weg. Alburquerque kan de bal niet met de borst controleren. Abreu met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales geeft de bal voor. Perales kopt de bal weg. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Colón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vicioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicioso passt de bal zonder na te denken. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alburquerque passt de bal zonder na te denken. Vicioso met een sublieme pass. Cruz met een sublieme pass. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Colón rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González passt de bal in één keer door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Colón probeert naar een medespeler te passen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara onderschept slim de pass. Alcántara schiet op doel. Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Gigantes - Estrellas Sureños 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Gigantes 57%, Estrellas Sureños 43%.
Patos Gigantes - Estrellas Sureños 0:1

47e minuut.
Alburquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Perales met een snelle inworp. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Beauchamp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Gigantes - Estrellas Sureños 0:2

51e minuut.
González kopt de bal weg. Daar is Beauchamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beauchamp geeft een hoge lob. Figueroa geeft de bal voor. León is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Gigantes - Estrellas Sureños 1:2

67e minuut.
Muñiz geeft de bal voor. Fuentes rent richting de bal. León onderschept slim de pass. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Gigantes 48%, Estrellas Sureños 52%.
Patos Gigantes - Estrellas Sureños 1:2