Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Gigantes Aguilas Desbocados
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
González is nu in balbezit. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Aquino rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel. Guaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Gigantes - Aguilas Desbocados 1:0

15e minuut.
Muñiz passt de bal in één keer door. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. León controleert de bal met de borst. León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Díez rent richting de bal. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Peláez geeft een hoge lob. Inworp. Flores met de inworp. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Alegría speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Díez rent richting de bal. Díez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Gigantes 37%, Aguilas Desbocados 63%.
Patos Gigantes - Aguilas Desbocados 1:0

47e minuut.
Abreu geeft de bal voor. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. González schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Conde rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González met een sublieme pass. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Gigantes - Aguilas Desbocados 2:0

63e minuut.
Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñiz geeft een lange en hoge pass. León is nu in balbezit. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal met de wreef. Peláez is nu in balbezit. León verovert de bal door een tackle van achteren. León haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Guaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Gigantes - Aguilas Desbocados 3:0

77e minuut.
Muñiz speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores met een sublieme pass. León is nu in balbezit. León schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Gigantes 50%, Aguilas Desbocados 50%.
Patos Gigantes - Aguilas Desbocados 3:0