Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famosos Linieros Pejes Primorosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Guerrero rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Baquero kopt de bal weg. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Piñeiro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

21e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Arvelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Linieros - Pejes Primorosos 1:0

37e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Linieros - Pejes Primorosos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Linieros 56%, Pejes Primorosos 44%.
Famosos Linieros - Pejes Primorosos 2:0

53e minuut.
Oliva rent richting de bal. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal met de wreef. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aguirre kan de bal niet met de borst controleren. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Aguirre krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Aguayo met een snelle inworp. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een hoge lob. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. González speelt de bal door. Klungelig pakt Nadal de bal. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal geeft de bal voor. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Linieros - Pejes Primorosos 3:0

81e minuut.
González rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell geeft de bal voor. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Linieros - Pejes Primorosos 4:0

83e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre onderschept slim de pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Linieros 37%, Pejes Primorosos 63%.
Famosos Linieros - Pejes Primorosos 4:0