Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burlington Kickers Rudos del Licey
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contreras. Arias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castro is nu in balbezit. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Brugal verovert de bal door een tackle van achteren. Brugal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burlington Kickers - Rudos del Licey 1:0

14e minuut.
Daar is Brugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brugal geeft de bal voor. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Núñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burlington Kickers - Rudos del Licey 2:0

30e minuut.
Cepeda onderschept slim de pass. Contreras rent richting de bal. Arias is nu in balbezit. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ... Azcona bokst de bal weg. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burlington Kickers - Rudos del Licey 2:1

38e minuut.
Arias geeft de bal voor. León rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Brugal is nu in balbezit. Brugal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burlington Kickers 61%, Rudos del Licey 39%.
Burlington Kickers - Rudos del Licey 2:1

49e minuut.
Ledesma met de inworp. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aquino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aquino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Brugal schiet op doel. Guillén kopt de bal weg. Klungelig pakt Brugal de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Paal! Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Contreras speelt de bal door. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Contreras passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal verovert de bal door een tackle van achteren. Brugal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burlington Kickers - Rudos del Licey 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burlington Kickers 32%, Rudos del Licey 68%.
Burlington Kickers - Rudos del Licey 3:1