Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hurones Fronterizos Macheteros Retumbantes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Guillén de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar met een sublieme pass. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aguilar zijn tegenspeler op de grond. Aguilar krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aparicio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Prieto kopt de bal weg. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Guillén passt de bal met de wreef. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Armenteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. Armenteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Fronterizos - Macheteros Retumbantes 0:1

35e minuut.
León passt de bal zonder na te denken. Calderón rent richting de bal. Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Fronterizos - Macheteros Retumbantes 0:2

41e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galán de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Fronterizos 60%, Macheteros Retumbantes 40%.
Hurones Fronterizos - Macheteros Retumbantes 0:2

50e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Muñiz kopt de bal weg. Aguilar rent richting de bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Osuna met een snelle inworp. Aguayo rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón speelt de bal door. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap. Armenteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal met de wreef. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Fronterizos 46%, Macheteros Retumbantes 54%.
Hurones Fronterizos - Macheteros Retumbantes 0:2