Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Retumbantes Estrellas Norteños
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Carvajal passt de bal met de wreef. Arias met een sublieme pass. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo speelt de bal door. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias probeert naar een medespeler te passen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Retumbantes - Estrellas Norteños 1:0

25e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel. Peña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Retumbantes 43%, Estrellas Norteños 57%.
Tigres Retumbantes - Estrellas Norteños 1:0

60e minuut.
Alvarado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barceló is nu in balbezit. Barceló schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lorenzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía is nu in balbezit. Mejía met een sublieme pass. Barceló rent richting de bal. Barceló draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Benito probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias probeert naar een medespeler te passen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Retumbantes - Estrellas Norteños 2:0

73e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso geeft de bal voor. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Aponte is nu in balbezit. Aponte passt de bal met de wreef. Abreu rent richting de bal. Abreu haalt uit met een fantastische trap. Peña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Retumbantes 54%, Estrellas Norteños 46%.
Tigres Retumbantes - Estrellas Norteños 2:0