Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos del Escogido Broncos Enchapados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar geeft de bal voor. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 1:0

14e minuut.
Henríquez geeft een lange en hoge pass. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina haalt uit met een fantastische trap. Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Galán onderschept slim de pass. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez passt de bal in één keer door. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel. Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 2:0

26e minuut.
Piñeiro geeft de bal voor. Cruz kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. Alcántara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 2:1

28e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henríquez met een sublieme pass. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Medina rent richting de bal. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft een hoge lob. Medina probeert de bal aan de voet te houden. Medina schiet op doel. Otero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 49%, Broncos Enchapados 51%.
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 2:1

52e minuut.
Beauchamp kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Medina de bal onder controle te krijgen. Henríquez rent richting de bal. Henríquez schiet op doel. Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 3:1

61e minuut.
Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos rent richting de bal. Galán rent richting de bal. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez haalt uit met een fantastische trap. Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Henríquez rent richting de bal. Henríquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. Alcántara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 3:2

79e minuut.
Alcázar met een snelle inworp. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 4:2

80e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Piña is nu in balbezit. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez passt de bal zonder na te denken. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ... Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 41%, Broncos Enchapados 59%.
Broncos del Escogido - Broncos Enchapados 5:2