Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Desbocados Hurones Poderosos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán rent richting de bal. Mendizábal onderschept slim de pass. Mendizábal geeft een hoge lob. Nadal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Hurones Poderosos 1:0

14e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Nadal is nu in balbezit. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Hurones Poderosos 2:0

28e minuut.
Klungelig pakt Estévez de bal. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna passt de bal met de wreef. Nadal is nu in balbezit. Nadal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De la Rosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos schiet op doel. Díez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Hurones Poderosos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Desbocados 31%, Hurones Poderosos 69%.
Patos Desbocados - Hurones Poderosos 2:1

46e minuut.
Pimentel kopt de bal weg. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Crisostomo passt de bal met de wreef. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno speelt de bal door. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Burgos rent richting de bal. Burgos met een sublieme pass. Contreras rent richting de bal. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Contreras de bal. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crisostomo met een sublieme pass. Arvelo rent richting de bal. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Hurones Poderosos 3:1

67e minuut.
Luna geeft een lange en hoge pass. Moreno speelt de bal door. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Nadal is nu in balbezit. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal onderschept slim de pass. Mendizábal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Estévez rent richting de bal. Crisostomo verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Hurones Poderosos 4:1

87e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal met de wreef. Lorenzo met een sublieme pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. Díez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Desbocados 46%, Hurones Poderosos 54%.
Patos Desbocados - Hurones Poderosos 4:1