Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos del Escogido Hurones Poderosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Galán is nu in balbezit. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos passt de bal met de wreef. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Inworp. Pimentel met de inworp. Beauchamp is nu in balbezit. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Padilla met een snelle inworp. Molina kan de bal niet met de borst controleren. Henríquez speelt de bal door. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lorenzo speelt de bal door. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos passt de bal in één keer door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Hurones Poderosos 0:1

11e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez passt de bal in één keer door. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Arvelo kopt de bal weg. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Casasnovas geeft een hoge lob. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez passt de bal zonder na te denken. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pimentel met een sublieme pass. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos met een sublieme pass. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 44%, Hurones Poderosos 56%.
Broncos del Escogido - Hurones Poderosos 0:1

53e minuut.
Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel met een sublieme pass. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft de bal voor. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Molina met een sublieme pass. Beauchamp probeert naar een medespeler te passen. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Aquino probeert naar een medespeler te passen. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez passt de bal in één keer door. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bermúdez trapt de bal weg van het doel. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemán geeft de bal voor. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 42%, Hurones Poderosos 58%.
Broncos del Escogido - Hurones Poderosos 0:1