Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos Enchapados Patos Desbocados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Nadal onderschept slim de pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal begaat een overtreding. Nadal krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna met een sublieme pass. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ... Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos Enchapados - Patos Desbocados 0:1

42e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Alburquerque is nu in balbezit. Alburquerque passt de bal met de wreef. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Piña passt de bal met de wreef. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal draait met de bal, schiet en ... Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos Enchapados - Patos Desbocados 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos Enchapados 38%, Patos Desbocados 62%.
Broncos Enchapados - Patos Desbocados 0:2

46e minuut.
Nadal rent richting de bal. Nadal geeft een lange en hoge pass. Castellanos rent richting de bal. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Luna rent richting de bal. Luna geeft de bal voor. Klungelig pakt Nadal de bal. Nadal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Castellanos met een sublieme pass. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De la Rosa geeft een hoge lob. Nadal is nu in balbezit. Cáceres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Burgos rent richting de bal. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos passt de bal met de wreef. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos Enchapados - Patos Desbocados 1:2

83e minuut.
López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Burgos rent richting de bal. Nadal rent richting de bal. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos Enchapados 40%, Patos Desbocados 60%.
Broncos Enchapados - Patos Desbocados 1:2