Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Desbocados Toros Solitarios
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Luna passt de bal zonder na te denken. Nadal rent richting de bal. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Campuzano geeft de bal voor. Asensio kopt de bal weg. Klungelig pakt Acero de bal. Nadal onderschept slim de pass. Nadal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Toros Solitarios 1:0

24e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Luna met een sublieme pass. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano rent richting de bal. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Toros Solitarios 2:0

28e minuut.
Crisostomo is nu in balbezit. Crisostomo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Otero de bal. Nadal rent richting de bal. Nadal schiet op doel. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Toros Solitarios 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Desbocados 51%, Toros Solitarios 49%.
Patos Desbocados - Toros Solitarios 3:0

53e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna probeert naar een medespeler te passen. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Peláez probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa onderschept slim de pass. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Toros Solitarios 4:0

63e minuut.
Moreno rent richting de bal. Meléndez is nu in balbezit. Met opzet legt Moreno zijn tegenspeler op de grond. Moreno krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa geeft de bal voor. Campuzano rent richting de bal. Nadal onderschept slim de pass. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Crisostomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomo passt de bal zonder na te denken. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Crisostomo geeft de bal voor. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Nadal rent richting de bal. Nadal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Toros Solitarios 5:0

82e minuut.
Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio onderschept slim de pass. Crisostomo rent richting de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Meléndez kopt de bal weg. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. López is nu in balbezit. Aparicio rent richting de bal. Aparicio schiet op doel. Díez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Toros Solitarios 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Desbocados 60%, Toros Solitarios 40%.
Patos Desbocados - Toros Solitarios 5:1