Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos del Escogido Tigres Retumbantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Medina passt de bal in één keer door. Armenteros is nu in balbezit. Abreu onderschept slim de pass. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Abreu probeert de bal aan de voet te houden. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Tigres Retumbantes 1:0

7e minuut.
Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp passt de bal zonder na te denken. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez rent richting de bal. Henríquez schiet op doel. Linares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Armenteros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alcázar de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ... Linares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Tigres Retumbantes 2:0

28e minuut.
Aponte rent richting de bal. Henríquez onderschept slim de pass. Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Arias maakt een afschuwelijke overtreding. Esquivel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beauchamp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Tigres Retumbantes 3:0

35e minuut.
Henríquez rent richting de bal. Henríquez passt de bal zonder na te denken. Benito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linares trapt de bal weg. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Linares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 52%, Tigres Retumbantes 48%.
Broncos del Escogido - Tigres Retumbantes 3:0

49e minuut.
Carvajal kopt de bal weg. Arias geeft een hoge lob. Medina rent richting de bal. Abreu onderschept slim de pass. Abreu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Linares met een harde bal richting middenveld. Beauchamp kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bonilla de bal onder controle te krijgen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito passt de bal zonder na te denken. Abreu rent richting de bal. Abreu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Linares trapt de bal weg. Arias controleert de bal met de borst. Arias probeert naar een medespeler te passen. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Medina passt de bal zonder na te denken. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel met een sublieme pass. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 37%, Tigres Retumbantes 63%.
Broncos del Escogido - Tigres Retumbantes 3:0