Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Electricos Barracos Norteños
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal in één keer door. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Piña onderschept slim de pass. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Electricos - Barracos Norteños 0:1

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. Ortiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Aquino de bal. Asensio rent richting de bal. Asensio draait met de bal, schiet en ... Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Campillo geeft de bal voor. Inworp. Alonso met de inworp. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Montaño speelt de bal door. Klungelig pakt Agustín de bal. Valenzuela speelt de bal door. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 61%, Barracos Norteños 39%.
Patos Electricos - Barracos Norteños 0:1

68e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castillo. Montaño raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Montaño kan niet meer verder spelen. Paniagua komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Asensio is nu in balbezit. Asensio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 41%, Barracos Norteños 59%.
Patos Electricos - Barracos Norteños 0:1