Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Cibaeños Caballos Gigantes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Alemán rent richting de bal. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo geeft de bal voor. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Cintron speelt de bal door. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana passt de bal zonder na te denken. Colón is nu in balbezit. Colón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Meléndez met een snelle inworp. Klungelig pakt Colón de bal. Colón draait met de bal, schiet en ... Mendizábal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mendizábal onderschept slim de pass. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Adán geeft de bal voor. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Cibaeños - Caballos Gigantes 0:1

41e minuut.
Medina passt de bal zonder na te denken. Aragón rent richting de bal. Adán begaat een overtreding. Adán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Cibaeños 61%, Caballos Gigantes 39%.
Diablos Cibaeños - Caballos Gigantes 0:1

80e minuut.
Medina rent richting de bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Baez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Cibaeños 52%, Caballos Gigantes 48%.
Diablos Cibaeños - Caballos Gigantes 0:1