Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales Gigantes Gallardos Fronterizos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Alemán probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira schiet op doel. Paal! Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Alemán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán verovert de bal door een tackle van achteren. Alemán geeft een lange en hoge pass. Alberti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Gigantes - Gallardos Fronterizos 0:1

43e minuut.
Azcona met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal met de wreef. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Gigantes 57%, Gallardos Fronterizos 43%.
Reales Gigantes - Gallardos Fronterizos 0:1

50e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Losada probeert de bal aan de voet te houden. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Gigantes - Gallardos Fronterizos 0:2

60e minuut.
Beauchamp passt de bal in één keer door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Gigantes - Gallardos Fronterizos 1:2

89e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila geeft de bal voor. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona is nu in balbezit. Azcona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Gigantes 42%, Gallardos Fronterizos 58%.
Reales Gigantes - Gallardos Fronterizos 1:2