Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batateros Del Atlantico Reales Gigantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Asensio onderschept slim de pass. Asensio geeft een lange en hoge pass. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Del Atlantico - Reales Gigantes 1:0

9e minuut.
Azcona probeert naar een medespeler te passen. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán met een sublieme pass. Daar is Alemán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemán geeft een hoge lob. Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dávila geeft een lange en hoge pass. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Asensio zijn tegenspeler op de grond. Asensio krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Alegría trapt de bal weg van het doel. Molina kopt de bal weg. Piña rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alemán rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Del Atlantico - Reales Gigantes 2:0

19e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. Dávila speelt de bal door. Alemán rent richting de bal. Alemán geeft een hoge lob. Alcántara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Del Atlantico 43%, Reales Gigantes 57%.
Batateros Del Atlantico - Reales Gigantes 2:0

57e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Azcona de bal. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio geeft een lange en hoge pass. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán schiet op doel. Alcántara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Del Atlantico 44%, Reales Gigantes 56%.
Batateros Del Atlantico - Reales Gigantes 2:0