Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracos Norteños Batateros Del Atlantico
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Piña passt de bal in één keer door. Alemán is nu in balbezit. Alemán passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracos Norteños - Batateros Del Atlantico 0:1

3e minuut.
Agustín speelt de bal door. Barceló is nu in balbezit. Barceló speelt de bal door. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Alemán passt de bal in één keer door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio passt de bal met de wreef. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Delgado probeert de bal aan de voet te houden. Piña rent richting de bal. Molina maakt een afschuwelijke overtreding. Molina krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Aparicio passt de bal zonder na te denken. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas passt de bal met de wreef. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña probeert naar een medespeler te passen. Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Carbonell is nu in balbezit. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barracos Norteños - Batateros Del Atlantico 1:1

39e minuut.
Molina geeft de bal voor. Aparicio kopt de bal weg. Agustín met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. Mejía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guerrero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracos Norteños 51%, Batateros Del Atlantico 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barracos Norteños - Batateros Del Atlantico 1:1

51e minuut.
Bautista kopt de bal weg. Alemán rent richting de bal. Alemán probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. De bal raakt de paal. Maldonado bokst de bal weg.

62e minuut.
Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Perelló geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alemán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bautista kopt de bal weg. Aparicio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Aparicio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aparicio kan niet meer verder spelen. Otero komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal in één keer door. Aquino rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracos Norteños - Batateros Del Atlantico 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracos Norteños 55%, Batateros Del Atlantico 45%.
Barracos Norteños - Batateros Del Atlantico 1:2