Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famosos Electricos Gallardos Fronterizos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán passt de bal in één keer door. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Electricos - Gallardos Fronterizos 1:0

15e minuut.
Méndez passt de bal zonder na te denken. Cáceres rent richting de bal. Ávila begaat een overtreding. Ávila krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro speelt de bal door. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Electricos - Gallardos Fronterizos 2:0

37e minuut.
Méndez passt de bal zonder na te denken. Linares speelt de bal door. Comas rent richting de bal. Alberti onderschept slim de pass. Alberti draait met de bal, schiet en ... Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Electricos 68%, Gallardos Fronterizos 32%.
Famosos Electricos - Gallardos Fronterizos 2:0

72e minuut.
Acevedo passt de bal in één keer door. Comas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfaro. Comas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Comas kan niet meer verder spelen. Batlle komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een lange en hoge pass. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila is nu in balbezit. Cáceres probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Polanco met een sublieme pass. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero passt de bal in één keer door. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Electricos 45%, Gallardos Fronterizos 55%.
Famosos Electricos - Gallardos Fronterizos 2:0