Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Desbocados Halcones Fronterizos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu onderschept slim de pass. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Ávila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Desbocados - Halcones Fronterizos 1:0

20e minuut.
Luna geeft de bal voor. Klungelig pakt Aparicio de bal. Adán rent richting de bal. Adán geeft de bal voor. Luna kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrellas Desbocados - Halcones Fronterizos 1:1

27e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Cortés rent richting de bal. Bonilla begaat een overtreding. Cortés moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cortés kan niet meer verder spelen. Antón komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Camarena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada passt de bal met de wreef. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Desbocados 55%, Halcones Fronterizos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Desbocados - Halcones Fronterizos 1:1

57e minuut.
Camarena rent richting de bal. Camarena geeft een lange en hoge pass. Balbuena kopt de bal weg. Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Desbocados 45%, Halcones Fronterizos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Desbocados - Halcones Fronterizos 1:1