Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Superiores Toros Furiosos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán is nu in balbezit. Díez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díez krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Benito met de inworp. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés geeft een hoge lob. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pizarro met een sublieme pass. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos geeft een hoge lob. Díez is nu in balbezit. Díez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Avilés geeft een hoge lob. Alfaro rent richting de bal. Barreiro maakt een afschuwelijke overtreding. Barreiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Superiores 48%, Toros Furiosos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Superiores - Toros Furiosos 0:0

50e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez onderschept slim de pass. Díez passt de bal in één keer door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez probeert naar een medespeler te passen. Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Superiores 43%, Toros Furiosos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Superiores - Toros Furiosos 0:0