Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culebras Poderosos Plataneros Moribundos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lorenzo met een snelle inworp. Peña rent richting de bal. Peña geeft de bal voor. Camarena is nu in balbezit. Camarena haalt uit met een fantastische trap. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Batlle verovert de bal door een tackle van achteren. Batlle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cuevas de bal. Adrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrián schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Adrián rent richting de bal. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrián rent richting de bal. Adrián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Paniagua rent richting de bal. Paniagua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuevas de bal. Camarena rent richting de bal. Camarena schiet op doel. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lorenzo passt de bal in één keer door. Guaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaba rent richting de bal. Guaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebras Poderosos 44%, Plataneros Moribundos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Culebras Poderosos - Plataneros Moribundos 0:0

58e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña geeft een hoge lob. Molina rent richting de bal. Molina passt de bal met de wreef. Pereira heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito onderschept slim de pass. Benito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culebras Poderosos - Plataneros Moribundos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebras Poderosos 37%, Plataneros Moribundos 63%.
Culebras Poderosos - Plataneros Moribundos 0:1