Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batateros Electricos Macheteros Traicioneros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Castillo passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Pereira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Morillo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mesa kopt de bal weg. Klungelig pakt Castillo de bal. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Electricos - Macheteros Traicioneros 0:1

45e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro schiet op doel. Galán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batateros Electricos - Macheteros Traicioneros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Electricos 55%, Macheteros Traicioneros 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batateros Electricos - Macheteros Traicioneros 1:1

56e minuut.
Brugal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa speelt de bal door. Meléndez heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Pérez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Electricos - Macheteros Traicioneros 1:2

63e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla speelt de bal door. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Electricos - Macheteros Traicioneros 1:3

73e minuut.
Pereira rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Electricos - Macheteros Traicioneros 1:4

79e minuut.
Pérez trapt de bal weg van het doel. Ochoa kopt de bal weg. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pérez trapt de bal weg. Blanco kopt de bal weg. Medina is nu in balbezit. Medina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Electricos 46%, Macheteros Traicioneros 54%.
Batateros Electricos - Macheteros Traicioneros 1:4