Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macheteros Traicioneros Bohemios del Cibao
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Frías is nu in balbezit. Frías passt de bal met de wreef. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista haalt uit met een fantastische trap. Paal! Galán bokst de bal weg.

15e minuut.
Galán met een sublieme pass. Klungelig pakt Abad de bal. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macheteros Traicioneros - Bohemios del Cibao 1:0

18e minuut.
Frías passt de bal zonder na te denken. Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Bautista passt de bal met de wreef. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een hoge lob. Alfaro probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bautista onderschept slim de pass. Bautista passt de bal in één keer door. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Galán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macheteros Traicioneros - Bohemios del Cibao 1:1

40e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Aguilera de bal. Pereira onderschept slim de pass. Pereira met een sublieme pass. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Traicioneros 53%, Bohemios del Cibao 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macheteros Traicioneros - Bohemios del Cibao 1:1

69e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Curiel is nu in balbezit. Curiel passt de bal met de wreef. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Traicioneros 28%, Bohemios del Cibao 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macheteros Traicioneros - Bohemios del Cibao 1:1