Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Traicioneros Gallos Superiores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Benito is nu in balbezit. Ávila onderschept slim de pass. Moreno is nu in balbezit. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Alonso rent richting de bal. Bernal begaat een overtreding. Alonso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alonso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abel de bal. Benito is nu in balbezit. Benito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Guaba probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno met een sublieme pass. Benito is nu in balbezit. Benito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Gallos Superiores 0:1

30e minuut.
Alemán met een snelle inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. Benito is nu in balbezit. Benito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 46%, Gallos Superiores 54%.
Locos Traicioneros - Gallos Superiores 0:1

59e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio met een sublieme pass. Ávila rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Gallos Superiores 0:2

64e minuut.
Paniagua rent richting de bal. Paniagua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carballo de bal. Benito rent richting de bal. Benito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een lange en hoge pass. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Gallos Superiores 0:3

77e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte met een sublieme pass. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Guaba geeft de bal voor. Casasnovas kopt de bal weg. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 53%, Gallos Superiores 47%.
Locos Traicioneros - Gallos Superiores 0:3