Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hurones Calientes Batateros Feroces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Benítez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Nadal kopt de bal weg. Bermúdez probeert de bal met de borst te controleren. Bermúdez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chico kan de bal niet met de borst controleren. Peláez is nu in balbezit. Chico legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peláez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Calientes - Batateros Feroces 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carrasco kopt de bal weg. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gil. Gil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Calientes 51%, Batateros Feroces 49%.
Hurones Calientes - Batateros Feroces 1:0

52e minuut.
Pizarro met een sublieme pass. Bernal is nu in balbezit. Chico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bernal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Conde probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Benítez trapt de bal weg. Bernal kopt de bal weg. Flores met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Flores is nu in balbezit. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán verovert de bal door een tackle van achteren. Flores onderschept slim de pass. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vicioso kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Calientes - Batateros Feroces 2:0

79e minuut.
Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Osorio is nu in balbezit. Bermúdez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bermúdez krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Vicioso met de inworp. Flores probeert naar een medespeler te passen. Calderón rent richting de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Calientes 51%, Batateros Feroces 49%.
Hurones Calientes - Batateros Feroces 2:0