Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemios Electricos Atleticos Linieros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Adrián trapt de bal weg van het doel. Burgos probeert de bal met de borst te controleren. Burgos passt de bal zonder na te denken. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Adrián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cadenas kan de bal niet met de borst controleren. Cadenas geeft een hoge lob. Acevedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
López passt de bal met de wreef. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos maakt een afschuwelijke overtreding. Burgos krijgt een gele kaart. Pimentel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López komt bij de bal en schiet. Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Electricos - Atleticos Linieros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Electricos 42%, Atleticos Linieros 58%.
Bohemios Electricos - Atleticos Linieros 1:0

51e minuut.
Adrián trapt de bal weg. López kopt de bal weg. Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ledesma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López rent richting de bal. López geeft een hoge lob. Pimentel krijgt zijn hoofd ertegen. Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Electricos - Atleticos Linieros 2:0

62e minuut.
López is nu in balbezit. López geeft een hoge lob. Ledesma rent richting de bal. Ledesma schiet op doel. Núñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Electricos - Atleticos Linieros 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Electricos 46%, Atleticos Linieros 54%.
Bohemios Electricos - Atleticos Linieros 3:0