Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Retumbantes Batateros Norteños
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Brugal heeft problemen om de bal te vangen. Brugal geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuentes de bal. Baez rent richting de bal. Baez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón verovert de bal door een tackle van achteren. Antón speelt de bal door. Araújo is nu in balbezit. Araújo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Henríquez trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Peña de bal. Peña geeft een hoge lob. Baez rent richting de bal. Baez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Retumbantes - Batateros Norteños 1:0

30e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA Retumbantes - Batateros Norteños 1:1

32e minuut.
Guaba geeft een lange en hoge pass. Daar is Barreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos rent richting de bal. Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Campillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Campillo met een sublieme pass. Lugo kopt de bal weg. Medina probeert de bal aan de voet te houden. Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Retumbantes 42%, Batateros Norteños 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Retumbantes - Batateros Norteños 1:1

47e minuut.
Batlle passt de bal met de wreef. Lugo is nu in balbezit. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal met de wreef. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Retumbantes 37%, Batateros Norteños 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Retumbantes - Batateros Norteños 1:1