Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Superiores Locos Traicioneros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio speelt de bal door. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Superiores - Locos Traicioneros 0:1

12e minuut.
Lugo rent richting de bal. Ávila onderschept slim de pass. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguilas Superiores - Locos Traicioneros 1:1

14e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. Ávila kopt de bal weg. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fernández geeft de bal voor. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio met een sublieme pass. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Superiores 44%, Locos Traicioneros 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguilas Superiores - Locos Traicioneros 1:1

59e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft de bal voor. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Compres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Superiores - Locos Traicioneros 1:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Cabrera bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Casasnovas de bal. Alvarez rent richting de bal. Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Superiores - Locos Traicioneros 1:3

86e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Casasnovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizarro is nu in balbezit. Casasnovas onderschept slim de pass. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Compres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Superiores 63%, Locos Traicioneros 37%.
Aguilas Superiores - Locos Traicioneros 1:3