Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atleticos Linieros Hurones Calientes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Alberti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flores de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Burgos kopt de bal weg. Klungelig pakt Acevedo de bal. Bernal rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Arvelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos Linieros 53%, Hurones Calientes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atleticos Linieros - Hurones Calientes 0:0

59e minuut.
Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas geeft de bal voor. Inworp. Peláez met de inworp. Flores probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fernández de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Arvelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Montaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadenas rent richting de bal. Cadenas speelt de bal door. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos Linieros - Hurones Calientes 1:0

69e minuut.
Núñez speelt de bal door. Bernal kopt de bal weg. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alberti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cáceres geeft een lange en hoge pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Peña rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Acevedo met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Bernal de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos Linieros 42%, Hurones Calientes 58%.
Atleticos Linieros - Hurones Calientes 1:0