Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Traicioneros Estrellas Electricos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arias geeft een lange en hoge pass. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een lange en hoge pass. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Estrellas Electricos 1:0

7e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas schiet op doel. Polanco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Estrellas Electricos 2:0

14e minuut.
Arias is nu in balbezit. Casasnovas onderschept slim de pass. Casasnovas met een sublieme pass. Arias is nu in balbezit. Arias geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Galván probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Arvelo geeft een lange en hoge pass. Ochoa kopt de bal weg. Linares rent richting de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuevas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ávila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García. Ávila raakt geblesseerd tijdens het duel. Ávila met een snel genomen vrije trap. Casasnovas probeert de bal met de borst te controleren. Casasnovas schiet op doel. Galván probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Estrellas Electricos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 39%, Estrellas Electricos 61%.
Locos Traicioneros - Estrellas Electricos 3:0

47e minuut.
Compres geeft de bal voor. Klungelig pakt Guaba de bal. Guaba speelt de bal door. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Galván kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Polanco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guaba met de inworp. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Estrellas Electricos 4:0

54e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Arvelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Arvelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas schiet op doel. Galván werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 57%, Estrellas Electricos 43%.
Locos Traicioneros - Estrellas Electricos 4:0