Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemios Electricos Batateros Norteños
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Adrián onderschept slim de pass. Adrián geeft een lange en hoge pass. Cintron met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Henríquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Chico met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Electricos - Batateros Norteños 1:0

29e minuut.
Henríquez met een harde bal richting middenveld. Cintron kopt de bal weg. Adrián is nu in balbezit. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Electricos - Batateros Norteños 2:0

40e minuut.
Lugo rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Electricos 40%, Batateros Norteños 60%.
Bohemios Electricos - Batateros Norteños 2:0

58e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo speelt de bal door. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro draait met de bal, schiet en ... Adrián werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

86e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio geeft een lange en hoge pass. Abreu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonilla rent richting de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Adrián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Electricos 51%, Batateros Norteños 49%.
Bohemios Electricos - Batateros Norteños 2:0