Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Superiores Batateros Feroces
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benito krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Vicioso passt de bal zonder na te denken. Calderón is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso speelt de bal door. Benito rent richting de bal. Benito haalt uit met een fantastische trap. Conde kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft een hoge lob. Inworp. Abel met een snelle inworp. Moreno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán passt de bal zonder na te denken. Gil speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een hoge lob. Benítez bokst de bal weg.

34e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Superiores 58%, Batateros Feroces 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallos Superiores - Batateros Feroces 0:0

48e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Flores controleert de bal met de borst. Flores passt de bal met de wreef. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Barreiro met een harde bal richting middenveld. Alemán is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Alonso controleert de bal met de borst. Alonso passt de bal zonder na te denken. Conde rent richting de bal. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Moreno de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio geeft de bal voor. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Paniagua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso passt de bal met de wreef. Benito is nu in balbezit. Benito schiet op doel. Benítez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Superiores 51%, Batateros Feroces 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallos Superiores - Batateros Feroces 0:0