Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Traicioneros Batateros Feroces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Carrasco met de inworp. Alemán is nu in balbezit. Aparicio begaat een overtreding. Alemán raakt geblesseerd tijdens het duel. Alemán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio passt de bal in één keer door. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 45%, Batateros Feroces 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Traicioneros - Batateros Feroces 0:0

62e minuut.
Chico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perelló is nu in balbezit. Perelló speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Gil geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Batateros Feroces 0:1

67e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Traicioneros - Batateros Feroces 0:2

75e minuut.
Ledesma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasco met een snelle inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft de bal voor. Inworp. Fernández met de inworp. Arias geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Perelló rent richting de bal. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio passt de bal met de wreef. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 44%, Batateros Feroces 56%.
Locos Traicioneros - Batateros Feroces 0:2