Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atleticos Linieros Estrellas Electricos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Cuevas geeft een hoge lob. Gutiérrez kopt de bal weg. Linares is nu in balbezit. Linares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Muñoz rent richting de bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos Linieros - Estrellas Electricos 1:0

30e minuut.
Compres met een sublieme pass. Muñoz rent richting de bal. Polanco begaat een overtreding. Polanco krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares rent richting de bal. Cuevas is nu in balbezit. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos Linieros 52%, Estrellas Electricos 48%.
Atleticos Linieros - Estrellas Electricos 1:0

57e minuut.
Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Galván verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Burgos rent richting de bal. Burgos speelt de bal door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Galván verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Compres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cadenas met de inworp. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Burgos onderschept slim de pass. Burgos passt de bal zonder na te denken. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos Linieros 37%, Estrellas Electricos 63%.
Atleticos Linieros - Estrellas Electricos 1:0