Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Superiores CA Retumbantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
tragic Verdedigen poor


10e minuut.
Antón neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Alvarez trapt de bal weg van het doel. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Baez onderschept slim de pass. Baez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pizarro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Batlle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abad met een snelle inworp. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brugal probeert naar een medespeler te passen. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellanos. Guillén raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Inworp. Abad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillén is nu in balbezit. Guillén geeft een hoge lob. Campillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Superiores - CA Retumbantes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Superiores 57%, CA Retumbantes 43%.
Aguilas Superiores - CA Retumbantes 1:0

48e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Castellanos rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel. Campillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Superiores - CA Retumbantes 2:0

52e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brugal is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Superiores 48%, CA Retumbantes 52%.
Aguilas Superiores - CA Retumbantes 2:0