Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: 講談社
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24973
Shueisha FC Okashi AFC
Reup Manga Tactiek Z1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Jaskot met een sublieme pass. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. Christie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:0

5e minuut.
Funakoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Funakoshi probeert naar een medespeler te passen. Gąsior geeft een lange en hoge pass. Sucigan rent richting de bal. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Busto geeft een lange en hoge pass. Mantas rent richting de bal. Mantas passt de bal met de wreef. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... Watanabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan onderschept slim de pass. Adiloğlu rent richting de bal. Sucigan onderschept slim de pass. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Watanabe bokst de bal weg.

16e minuut.
Mantas geeft een lange en hoge pass. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior passt de bal met de wreef. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Michalikowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tychna de bal. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Adiloğlu geeft een hoge lob. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote probeert naar een medespeler te passen. Jaskot rent richting de bal. Jaskot geeft een lange en hoge pass. Christie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Mantas de bal. Mantas passt de bal zonder na te denken. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:1

22e minuut.
Bonet rent richting de bal. Bonet geeft de bal voor. Klungelig pakt Fryc de bal. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mantas rent richting de bal. Mantas passt de bal in één keer door. Sucigan rent richting de bal. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:2

26e minuut.
Funakoshi passt de bal zonder na te denken. Gąsior rent richting de bal. Gąsior speelt de bal door. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Besteci kopt de bal weg. Busto rent richting de bal. Tumbaco onderschept slim de pass. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Watanabe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:3

39e minuut.
Busto rent richting de bal. Gąsior onderschept slim de pass. Gąsior passt de bal in één keer door. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sucigan springt en kopt de bal. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sucigan rent richting de bal. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:4

41e minuut.
Klungelig pakt Groote de bal. Tychna is nu in balbezit. Tychna passt de bal in één keer door. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 53%, Okashi AFC 47%.
Shueisha FC - Okashi AFC 1:5

50e minuut.
Adiloğlu kan de bal niet met de borst controleren. Sucigan is nu in balbezit. Gąsior rent richting de bal. Gąsior draait met de bal, schiet en ... Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:6

53e minuut.
Tychna speelt de bal door. Mantas is nu in balbezit. Mantas geeft de bal voor. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Watanabe bokst de bal weg.

56e minuut.
Inworp. Mantas met een snelle inworp. García Moya speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Watanabe bokst de bal weg. Fryc geeft een hoge lob. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Busto rent richting de bal. Busto geeft een lange en hoge pass. Beyaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Christie bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu speelt de bal door. Gąsior geeft de bal voor. Besteci is nu in balbezit. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:7

66e minuut.
García Moya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adiloğlu de bal. Tumbaco rent richting de bal. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tumbaco heeft problemen om de bal te vangen. Møller Pedersen rent richting de bal. Tumbaco onderschept slim de pass. Tumbaco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Jaskot is nu in balbezit. Jaskot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Groote de bal. Groote schiet op doel. Christie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fryc heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan is nu in balbezit. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Besteci probeert naar een medespeler te passen. Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Süral verovert de bal door een tackle van achteren. Süral geeft een lange en hoge pass. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 1:8

80e minuut.
Daar is Michalikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Jaskot rent richting de bal. Jaskot geeft de bal voor. Beyaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 2:8

81e minuut.
Besteci rent richting de bal. Besteci passt de bal in één keer door. García Moya geeft de bal voor. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gąsior onderschept slim de pass. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco passt de bal zonder na te denken. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Møller Pedersen is nu in balbezit. Besteci onderschept slim de pass. Besteci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 2:9

89e minuut.
Tychna rent richting de bal. Tychna met een sublieme pass. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan schiet op doel. Watanabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Okashi AFC 2:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 56%, Okashi AFC 44%.
Shueisha FC - Okashi AFC 2:10